Tule harjoittelemaan  SPS (spiraalistabilaatio) ohjelmaa  henkilökohtaisesti omalla yksityistunnilla. Voit jatkaa joko kotonasi  tai meidän ryhmässämne. 

UUTTA: Spiraalistabilaatio on tsekkiläisen ortopedi Richard Smisekin kehittämä terapia- ja liikuntamenetelmä, joka perustuu kehoa kiertävien spiraaliketjujen vahvistamiseen ja pystysuuntaisten lihasketjujen pidentämiseen ja rentouttamiseen. Tavoite on nostaa selkäranka hyvään ryhtiin, luoda tasapaino kehon lihasketjujen välille ja ehkäistä sekä parantaa selän jännitys- ja kiputiloja. Menetelmään sisältyy kävelytekniikan harjoittelua, joka ylläpitää selkärangan normaalia liikkuvuutta ja terveyttä. Harjoittelu tapahtuu SPS- kuminauhojen avulla pääosin pystyasennossa. Opit tunnistamaan pakaroiden ja lapatuen tehtävät  selän asennon kohentamisessa. 

Spiraalistabilaation avulla vahvistetaan syvien keskivartalon lihasten toimintaa ja pyritään rentouttamaan selän pitkittäisten ojentajalihasten ylijännittyneisyyttä. Näin vähennetään painetta välilevyissä, parannetaan selän aineenvaihduntaa sekä luodaan tilaa selkänikamien väliin.  Ryhtisi kohenee. SPS  harjoitteita voidaan käyttää täydentämään muita harrastus- ja terapiamuotoja,  ja sopii erinomaisesti mm. pilatesharjoittelun rinnalle.

Spiraalistabilaatiotunnit, uusi aika: keskiviikkoisin klo 18.15.  Osa tunnista voi olla myös pilatesharjoittelua.

"Spiraalistabilaatio, SPS, on ollut ratkaisevassa asemassa yliliikkuvan selkäni kuntoutuksessa. PPPilateksen Pian yksilöohjauksessa sain ensimmäistä kertaa kokemuksen, että selkää voi ja kannattaa kuntouttaa. Nykyisin selkäni on oireeton ja pysyy sellaisena SPS:n avulla. Kiitos Pia! " Tuuli Lankinen.


Lue lisää menetelmästä: www.askeleducation.com
HS:n artikkeli: spiraalistabilaatiosta

Ilmoittaudu tästä!