Pilates selkäryhmä sopii selkäkipuisille ja sisältää harkiten selän liikkuvuutta ja voimaa harjoittavia liikkeitä, pehmeätä venyttelyä ja rentoutumista. Tarkoituksena on oppia tuntemaan ja tiedostamaan oman selän anatomia ja toiminta, vahvuudet ja haasteet rauhallisella tempolla. Etsitään paras mahdollinen oma ryhti ja opetellaan suojaamaan ja huoltamaan omaa selkää, sekä etsitään rohkeutta arkiseen toimintaan. Tutustumme myös uuteen spiraalistabilaatioon.

Huom. Selkäryhmää edeltävällä henkilökohtaisella ensikäynnillä tutkimme yksilöllisesti selän toimintaa ja kipujen ilmenemismuotoja sekä kirjaamme tietoja henkilökohtaista seurantaa varten. Olet tervetullut selkäryhmään myös kesken lukukauden. Ohjaajana fysioterapeutti, erikoislääkintävoimistelija Pia Göransson.

"Kannustava asenteenne antaa meille kömpelöillekin uuden mahdollisuuden. Aina ei siis tarvitsekaan olla valmiiksi liikunnallinen ja urheilullinen. Meitä taviksia ja kipuilevia on paljon, emmekä aina uskalla lähteä tunneille, kun ohjaajatkin ovat usein niin supernotkeita. Selkäpilates on hieno juttu." Hanna, selkäpilatestunti.
Selkäryhmälle järjestetään aikoja keskiviikkoisin ja torstaisin. Tervetuloa!

Ilmoittaudu tästä!