"Peruskurssi on erittäin hyvä yhdistelmä: luento & liikkeet. Herättää ajatuksia pohtia omaa olemista. Innostuin kovasti jo näistä kahdesta tunnista. Suhtauduin epäilyksellä aluksi pilatekseen ylipäänsä, - jo näiden kahden tunnin perusteella myönnän olleeni väärässä. Eikä vielä olla edes päästy vauhtiin. Pidän henkilökohtaisesta opastamisesta. Ihan mahtavaa!"

"Kiitoksia viime viikon alkeiskurssista. Se oli minusta toimiva paketti alkujohdantoa ja käytännön harjoituksia!" -Matti , pilates peruskurssi.

"Pekan pitämä aloituskurssi oli tiivis ja kattava kokonaisuus luentoineen ja harjoituksineen, Pilateskärpänen puraisi todella! Erityistä plussaa PPPilatekselle pienryhmämuotoisesta opetuksesta, jossa saa aina yksilöllistä ohjausta." Meri Vahtera, pilates peruskurssi,

"Mammapilates on ollut minulle iloinen yllätys. Tunnit ovat monipuolisia ja mukaansatempaavia. Ohjaajalla riittää aina aikaa ja kiinnostusta henkilökohtaiseen ohjaukseen. Hyvin pian alkoi huomata muutoksia siinä, miten kantaa itseään ja pitää yllä ryhtiään. Pilatestuntien neuvoja on helppo soveltaa myös tuntien ulkopuolella. Uskon, että tämän tyyppinen harjoittelu on raskauden aikana hyvin tärkeää." -Julia , mammapilates.

"Rakas tyttömme syntyi, kaksi päivää sitten. Synnytys kesti varhaisesta aamusta seuraavan vuorokauden puolelle. Kaikki meni hyvin, vaikkakin tuskaisen kivuliasta se välillä oli. Nyt vielä opetellaan imettämistä ja uutta arkea täällä kättärillä. Terveisiä kaikille Mammoille siellä! En voi liikaa korostaa hyvien lantionpohjanlihasten merkitystä! Kiitos mammapilatestunneista, ne olivat tosi hyviä ja hyödyllisiä!" -Maria, mammapilates.

"Kannustava asenteenne antaa meille kömpelöillekin uuden mahdollisuuden. Aina ei siis tarvitsekaan olla valmiiksi liikunnallinen ja urheilullinen. Meitä taviksia ja kipuilevia on paljon, emmekä aina uskalla lähteä tunneille, kun ohjaajatkin ovat usein niin supernotkeita. Selkäpilates on hieno juttu." Hanna, Selkäpilatestunti.

”Pian eläväiset muistutukset multifidusten aktivoimisesta ovat siirtyneet  
ihan oikeasti arkeeni. Joka ikinen päivä tulen jossain vaiheessa tietoiseksi alaselän ja vatsan napakoittamisesta ja ryhdistämisestä - en jatkuvasti, mutta muutamia kertoja päivässä, mikä on jo minulle suuri edistysaskel itsestäni huolehtimisessa.  Toinen asia, mikä on kirkkaana mielessä, sekin Pian lanseeraama, tavoite lakata kantamasta asioita hartioilla. Sen aion oppia!” hallinto-oikeuden yritystunti.

”Pilates on antanut minulle paljon ryhtiä ja venyttelyn iloa. Rauhallinen tempo miellyttää, se auttaa sisäistämään liikkeet, se motivoi omatoimiseksi ja muuttaa hiljalleen huonoja tottumuksia paremmiksi. Lisäksi mm. vetäjien rentous ja persoonallisuus, PPPilates -studion ja kodin läheisyys.” Ulla-Maija, perustunt.

"Ryhmätuntien lisäksi olen käynyt Pian yksityistunneilla tutustumassa spiraalistabilaation saloihin. Suosittelen! Pia on asiansa osaava, motivoiva, innostava ja iloinen ohjaaja, jota selkeästi kiinnostaa asiakkaan hyvinvointi ja yksilölliset tarpeet". Meri Vahtera, yksilötunnit SPS.

"Spiraalistabilaatio, SPS, on ollut ratkaisevassa asemassa yliliikkuvan selkäni kuntoutuksessa. PPPilateksen Pian yksilöohjauksessa sain ensimmäistä kertaa kokemuksen, että selkää voi ja kannattaa kuntouttaa. Nykyisin selkäni on oireeton ja pysyy sellaisena SPS:n avulla. Kiitos Pia! " Tuuli Lankinen, yksilötunnit SPS.

”Voisinhan uteliaisuudesta lähteä mukaan - kroppanihan on verrattavissa teräsmieheen!” -Kentsu, muusikkopilatestunti.

"Olin tosi väsynyt ennen tuntia - nyt tunnen oloni virkeäksi, nukuin heti paremmin!" Liisa, Peruskurssin jälkeen.

"Leppoisia, kuitenkin riittävän liikunnallisia ja vaihtelevia tunteja. Pienessä ryhmässä, ei mitään laumaliikuntaa. Suosittelen!" Matti Palovaara, pilates keskitunti.

”Olen tosi iloinen, että osallistuin Pilates-tunneille. Vaikka harjoituksia on ollut vain kerran viikossa, niin uskon, että niillä on ollut kohottava vaikutus fyysiseen kuntoon ja olo jotenkin kiinteämpi, (mikä on aika kiva näin kesällä :) Olen huomannut, että töissä, junassa ja kotona olen alkanut kiinnittämään enemmän huomiota istuma-asentooni ja korjannut sitä. Myös muuhun ryhtiin olen kiinnittänyt huomiota.” Hallinto-oikeuden yritystunti

"Joko se on ohi? Tunti meni tosi nopeasti!" -Pena, tutustumassa Pilatekseen

”Tuntui mukavalta saada positiivista kommenttia Pilates -taidoistani. Välillä ja varsinkin alkuun monet asiat Pilates -menetelmässä tuntuivat vaikeilta, mutta kyllä sen itsekin vähitellen huomaa, miten yhä enemmän ja enemmän saa irti Pilateksesta ja miten alkaa jo itsekin tuntemaan ainakin tiettyjen liikkeiden osalta sen, että hallitsee jo kehoaan eri tavalla kuin ihan alkuun. Edelleen Pilateksessa riittää paljon haasteita, mutta siksi se varmasti onkin ihanaa ja haastavaa, sitten samalla ajan myötä myös palkitsevaa!” Hallinto-oikeuden yritystunti.

”Huomaan, että Pilates on auttanut kontrolloimaan ryhtiä alhaalta ylös, sekä kävellessä että istuessa. Hartiaseudun liikkuvuus on parantunut ja hartiat ovat rennommat. Rintasyöpäleikkauksen jälkeen Pilates on ollut vatsalle ja rinnan- olkapään seudulle todella hyvää kuntoutusta. Kroppa tuntuu paremmalta / enemmän omalta kuin ennen Pilatesta." -Hallinto-oikeuden yritystunti.

"Rakas tyttömme syntyi, kaksi päivää sitten. Synnytys kesti varhaisesta aamusta seuraavan vuorokauden puolelle. Kaikki meni hyvin, vaikkakin tuskaisen kivuliasta se välillä oli. Nyt vielä opetellaan imettämistä ja uutta arkea täällä kättärillä. Terveisiä kaikille Mammoille siellä! En voi liikaa korostaa hyvien lantionpohjanlihasten merkitystä! Kiitos mammapilatestunneista, ne olivat tosi hyviä ja hyödyllisiä!" -Maria, mammapilates